The Outdoor Retreat Iceland

Icelandair tilbyder billige fly mellem Amerika og Europa med mulighed for mellemlanding. Selskabet bruger faktisk Island som knudepunkt. Hvilket er en god idé, fordi de fleste flyvninger fra den nordlige halvkugle mellem kontinenterne alligevel går ved siden af Island, så det giver simpelthen mening at strække benene i det mindste i Island. Icelandair har et omfattende rutenetværk, der forbinder dig med de fleste større byer i Europa og mange destinationer i USA og Canada. Men du kan også vælge andre flyselskaber, som måske er endnu billigere. Strækningen mellem Island og Nord- og Sydamerika betjenes af langt færre flyselskaber end strækningen mellem Island og Europa. Nogle flyselskaber har flere valgmuligheder om sommeren. Play tilbyder også flyvninger mellem Island og Amerika, og det vil Delta også gøre. Til Europa har du Arkia, Atlantic Airways, British Airways, CSA, EasyJet, El Al, Air Greenland, Icelandair, Jet2, Lufthansa, Norwegian, Play, SAS, Tui, Transavia, Vueling og Wizz Air - så du kan kombinere to forskellige flyselskaber, især hvis du har et stop over og har et eventyrligt ophold på The Outdoor Retreat Iceland. Hvis du skal til Centraleuropa, giver det selvfølgelig mening at få en unik alpefornemmelse på The Outdoor Retreat Switzerland.

Her får du oplysninger om, hvilke lande og byer der er fly til og fra Island


The Outdoor Retreat er beliggende nær foden af Snæfellsjökull vulkanen/gletcheren i Island - af mange betragtet som et magisk mystisk bjerg. På Snaefellsnes-halvøen i landsbyen Rif i Snaefellsbaer kommune

Også i Schweiz

Telefon / WhatsApp for begge steder +41 76 812 00 00 00

Reception@TheOutdoorRetreat.com

Når du ser det på en mobilenhed, skal du vende den vandret og vælge fuld skærm:

Over magien af Island om vinteren (Hania Rani "F Major", Medvirkende: Mellina Boubetra, Janina Sarantsina og Fanny Sage, instrueret af Neels Castillon)

Hania Rani vil optræde i Kaufleuten Zürich tirsdag den 2. november 2021 for at fejre sit nye album Inner Symphonies

Outdoor Retreat Island er det perfekte sted at nyde en af de mest spektakulære kombinationer af en lille sø og udsigt over gletsjere og vulkaner. Det er et meget elsket sted for folk, der ønsker at opleve den rene rå natur i Island. Du kan foretage en direkte reservation ved hjælp af WhatsApp eller e-mail adresse ovenfor, hvilket sparer os for at betale provision eller bestille via et bookingbureau. Den islandske ejendom er opført sammen med den schweiziske ejendom som et værelse med delvis havudsigt. Det kan stadig være tilgængeligt at booke direkte, selv om et bookingbureau viser, at det ikke er tilgængeligt.

Et af vores små værelser vil have tatamier på gulvet, som vist på billedet ovenfor.

Vi har omdannet stuen til en meget speciel tatami-sovesofa, der normalt kan sove 6 eller flere personer om natten, men som kan omdannes til en behagelig japansk stil stue om dagen og aftenen. Fotoet viser dagversionen. Dette værelse kan rumme selvstændige personer, et par eller en hel familie eller endda udvidede familier, så de kan dele et enkelt værelse i stedet for at skulle betale for flere værelser. Sofaerne og paraventerne, som giver gæsterne i denne afdeling en smule privatliv, er allerede her, og Tatatmis er netop ankommet efter en lang rejse fra Asien. Se billeder.

Den planlagte Tatami indretning i to rum. Washitsu betyder Tatami-rum.

Tatamierne er ankommet

Det vil naturligvis ikke være helt som en ægte japansk Ryokan (den ældste type hotel i verden), men det vil give en moderne skandinavisk version af et sådant hotel med afslappet atmosfære og vores helt egen version af et tatamirum til flere formål, kaldet washitsu i Japan.

Vores tatami'er er allerede blevet fremstillet i Asien af førsteklasses materialer såsom linned og kokosfibre fra over 20000 kokosnødder. (Se billederne fra fabriksgulvet nedenfor - de har taget turen på et kæmpe miljøvenligt skib til Europa). I Island tager man sine sko af, når man træder ind i et hjem. Ligesom i Japan er det meget vigtigt ikke at træde ind i et tatamirum med sko.

Der lægges vægt på komfort, f.eks. varme dyner og linned med højt trådtal. Fælles adgang til en dejlig terrasse, et glashus, 1,5 badeværelse, et fuldt udstyret køkken og spiseplads. Du skal få følelsen af at være hjemme.

Billedet fra Mt Fuji er ikke fra vores sted, men er placeret her til illustration. I virkeligheden er vores vulkan mod siden med stort set kun natur imellem, søer og et vandfald.

Gæsterne bliver inspireret af den fantastiske natur og den dejlige atmosfære. Læs venligst den fulde beskrivelse for at se, om nogle af mine tilbud passer til dig.

Traveler on scenic Icelandic road in Snaefellsnes peninsula of Iceland


Beliggenheden og landskabet er som et drømmebillede af Island. (Det skal opleves personligt, for det kan ikke kun indfanges med kameraet.) Book, hvis du kan lide den fulde beskrivelse og accepterer husreglerne.


Fælles adgang til solterrasse, udendørs glasrum, 1,5 badeværelse, køkken og opholdsstue. Du skal få følelsen af at være hjemme.

I stuen kan man slappe af, læse eller blot nyde udsigten. Foran stuen er der en stor solterrasse med en større udsigt og et lille glashus. Der er et badeværelse med brusebad og et andet med kun et toilet. Så normalt skulle nogle facilitet være gratis. Du har et udstyret køkken til din rådighed.


Det er beliggenheden, der gør denne FANTASTISKE udsigt. (Vulkanen kan på gode dage ses langt væk fra selv fra Reykjavik. Men at se bjerget så tæt på og personligt gør forskellen. Tilføjelsen af små søer lige ved huset og et fjerntliggende vandfald bidrager til magien. For at øge dine chancer for at nyde den fantastiske udsigt anbefales længere ophold.

Kirkjufell mountain with beautiful aurora borealis and frozen water falls in winter, Iceland. One of the famous natural heritage in Iceland.


Det er også et godt sted at tage på dagsture til alle andre steder på halvøen. (De fleste ture kan laves som rundture, hvor man kan tage forskellige ruter frem og tilbage). Dette er ikke et hotel, nogle ting kan du måske lide meget mere og andre mindre. Hvorfor ikke kombinere selvforplejning og nyde alle de restauranter inden for køreafstand i nærheden.

º Husk venligst på, at anmeldelserne måske sætter mig på en piedestal. Nogle mennesker kan lide mig meget godt. Du på den anden side kan måske ikke lide mig eller får måske ikke mulighed for at lære mig at kende. (Jeg er måske der, i Schweiz eller nyder min fridag et andet sted). º Jeg foretrækker gæster, der også er omgængelige, men du er velkommen til at holde dig for dig selv hele tiden, det meste af tiden eller en del af tiden. Jeg er en stor fan af naturen, sund livsstil, musik, dans, massage, læsning, vandreture, snesko, langrend, svømning og at nyde samværet med andre. Du skal bare kommunikere klart og tydeligt, hvornår og hvad du gerne vil lave sammen. º Jeg er en liberal person, som respekterer, at folk er forskellige. Men hvis du ikke respekterer andre, herunder din rejsekammerat (f.eks. din ægtefælle), så lad være med at blive her eller ændre din holdning. º Jeg bor her nogle gange, og du bor her sammen med mig i en kort periode. Jeg vil gerne have et normalt samspil med dig baseret på lighed. Jeg laver sjov, jeg giver udtryk for mine meninger, og jeg kan komplimentere eller kritisere dig på en godmodig måde. Vores private samtaler skal forblive private.

An Icelandic Horse enjoys the sunset on an autumn evening somewhere on the Snaefellsnes peninsula

Miljøvenlig

Masser af gratis parkering. Midt i et fuglereservat og eksklusive cykelstier. Besøg venligst vores sider om fugle og cykling.

Noget for de fleste, men ikke for alle

The Outdoor Retreat Iceland er renoveret i 1980 og er velholdt med nogle nylige renoveringer. Vi har noget, der passer til de fleste budgetter. Men du skal under alle omstændigheder være villig til at DELE denne lejlighed.

Du kan vælge et privat værelse, det store tatami-værelse med åbent rum, eller du kan gå et skridt videre i deling og faktisk dele et værelse ved at booke en af kategorierne for deling af værelse.


De frivillige programmer giver dig en chance for at hjælpe og spare penge samtidig.

Uanset hvad du booker, vil du kunne nyde den fantastiske udsigt f.eks. fra glashuset, terrassen og stuen. Fra soveværelserne er der udsigt, hvis du kigger lidt til siden; til havet og en bjergkæde eller det grønne (om sommeren) område på den anden side af gaden.

Værelserne har enten to madrasser, der kan sættes sammen, eller en lille dobbeltseng/dobbelt-/dronningeseng. Vi planlægger en familie størrelse japansk stil tatami semi-private rum afgrænset med japanske paravents (vi venter på paravents og tatamis til at blive leveret) egnet til par, grupper, familier eller endda udvidede familier. Sengene kan arrangeres på forskellig måde afhængigt af gruppen.

Dette er et Day Dream Hotel. Et sted hvor man virkelig kan slappe af med en følelse af at være på toppen af verden.

Billig indkvartering, brug pengene i stedet på restauranter i verdensklasse inden for kort køreafstand. Dette er et fantastisk sted at begynde en ny livsstil uden rygning, stoffer og alkoholmisbrug.


Der kan være mulighed for massage. Ideelt sted at slappe af eller træne udendørs og tabe sig (husk at konsultere din læge, før du begynder på et intensivt program). Fantastisk sted for fugleelskere og -observatører. Både sengetøj og håndklæder vaskes ved minimum 60 grader og dampes for ekstra hygiejne. (Der er friske håndklæder til at tørre dine hænder. Der kan være masser af instruktioner og rådgivende etiketter placeret til gavn for alle og for at hjælpe dig med at udnytte faciliteterne bedst muligt.


Outdoor Retreat Island ligger i et privat hus.

Fra Reykjavik / Keflavik har du forskellige måder at komme dertil på.

  • Med offentlig transport

  • Med lejebil (envejs muligheder muligt, hvis du f.eks. ønsker karantæne)

  • I privat bil

  • Hichhike

  • Med privatfly

VIGTIGT. Jeg vil gerne have, at du får mest muligt ud af din ferie. Outdoor Retreat giver dig mulighed for at bo i et islandsk hus. Folk er generelt meget imponerede over udsigten. Men hvis du ikke har en bil, eller hvis du ikke kommer her udelukkende for at nyde udsigten og/eller naturen og/eller hvis du ikke er lige så veltilpas alene eller i selskab med fremmede, så er dette sted sandsynligvis ikke noget for dig. For huset kan eller kan ikke være delt. Den offentlige transport er lige der, men er meget sjælden. I skolesæsonen kan du måske bruge skolebusserne gratis til at komme til de nærmeste landsbyer. Når du har en bil, og du ønsker at besøge forskellige steder, så er dette et meget fint sted for det.

Aerial drone photo of a empty quit road road towards a huge volcanic mountain Snaefellsjokull in the distance, near Snaefellsjokull national park, Iceland. Photo taken in Iceland.