The Outdoor Retreat Islanti

Icelandair tarjoaa halpoja lentoja Amerikan ja Euroopan välillä välilaskumahdollisuudella. Itse asiassa se käyttää Islantia solmukohtanaan. Mikä on hyvä ajatus, koska useimmat pohjoisen pallonpuoliskon lennot mantereiden välillä kulkevat joka tapauksessa Islannin ohi, joten on yksinkertaisesti järkevää ainakin venyttää jalkojaan Islannissa. Icelandairilla on laaja reittiverkosto, joka yhdistää sinut useimpiin Euroopan suurimpiin kaupunkeihin ja moniin kohteisiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Voit kuitenkin valita myös muita lentoyhtiöitä, jotka saattavat olla jopa halvempia. Islannin ja Amerikan välisellä osuudella on paljon vähemmän lentoyhtiöitä kuin Islannin ja Euroopan välisellä osuudella. Joillakin lentoyhtiöillä on kesällä enemmän vaihtoehtoja. Play tarjoaa myös lentoja Islannin ja Amerikan välillä, samoin Delta. Eurooppaan on tarjolla Arkia, Atlantic Airways, British Airways, CSA, EasyJet, El Al, Air Greenland, Icelandair, Jet2, Lufthansa, Norwegian, Play, SAS, Tui, Transavia, Vueling ja Wizz Air - Voit siis yhdistää kaksi eri lentoyhtiötä, varsinkin jos sinulla on välilasku ja seikkailuja The Outdoor Retreat Iceland -hotellissa. Tietenkin jos olet menossa Keski-Eurooppaan, on järkevää saada ainutlaatuinen alppitunnelma The Outdoor Retreat Switzerland -hotellissa.

Here saat tietoa siitä, mitä countries and cities lennot Islantiin ja Isl

The Outdoor Retreat sijaitsee lähellä Snæfellsjökull-tulivuoren / jäätikön juurta Islannissa - jota monet pitävät maagisena mystisenä vuorena. Snaefellsnesin niemimaalla Rifin kylässä Snaefellsbaerin kunnassa.

Myös Switzerland

Puhelin / WhatsApp molempiin paikkoihin +41 76 812 00 00

Reception@TheOutdoorRetreat.com

Kun näyttöä katsotaan mobiililaitteella, käännä se sivuttain ja valitse koko näyttö:

Islannin taikaa talvella (Hania Rani "F-duuri", esiintyjät Mellina Boubetra, Janina Sarantsina ja Fanny Sage, ohjaus Neels Castillon)

Outdoor Retreat Islanti, on täydellinen paikka nauttia yksi upeimmista yhdistetty pieni järvi ja jäätikkö / tulivuori näkymä. Se on erittäin rakastettu paikka ihmisille, jotka haluavat tutustua Islannin puhtaaseen raakaan luontoon. Voit tehdä suoran varauksen käyttämällä WhatsAppia tai email address edellä, mikä säästää meidät maksamasta provisioita tai varaamasta varausvälityksen kautta. Islanti majoitusliike on listattu yhdessä Sveitsin majoitusliikkeen kanssa osittaisena Ocean View Room -huoneena. Se saattaa olla edelleen varattavissa suoraan, vaikka varausvälitys näyttäisi, että se ei ole saatavilla.

Yhdessä pienistä huoneistamme on lattialla tatamia, kuten yllä olevassa kuvassa.

Olemme muuttaneet olohuoneen hyvin erityiseksi tatami-sohvapatja-huoneeksi, joka voi tavallisesti nukkua 6 tai useampia ihmisiä yöllä, mutta joka voidaan muuttaa mukavaksi japanilaistyyliseksi olohuoneeksi päiväksi ja illaksi. Kuvassa on päiväversio. Tähän huoneeseen voi majoittua itsenäisiä henkilöitä, pariskunta tai kokonainen perhe tai jopa suurperhe, jolloin he voivat jakaa vain yhden huoneen sen sijaan, että heidän tarvitsisi maksaa useammasta huoneesta. Sohvat ja parvekkeet, jotka antavat tämän osaston vieraille hieman yksityisyyttä, ovat jo täällä, ja Tatatmis saapuivat juuri pitkän matkan jälkeen Aasiasta. Katso kuvat.

The planned Tatami layout in two rooms. Washitsu means Tatami Room.

The Tatamis have arrived

Se ei tietenkään ole aivan kuin todellinen japanilainen Ryokan (maailman vanhin hotellityyppi), mutta se tarjoaa modernin skandinaavisen version tällaisesta rennon ilmapiirin hotellista ja meidän ikioman versiomme monikäyttöisestä tatamihuoneesta, jota kutsutaan Japanissa washitsuksi.

Meidän tatamimme on jo valmistettu Aasiassa ensiluokkaisista materiaaleista, kuten pellavasta ja kookoskuidusta, joka on peräisin yli 20000 kookospähkinästä. (Katso kuvat tehtaan lattialta alla - ne ovat tehneet matkan Eurooppaan jättimäisessä ympäristöystävällisessä laivassa). Islannissa kengät riisutaan, kun mennään kotiin. Kuten Japanissa, on erittäin tärkeää, ettei tatamihuoneeseen astuta kengät jalassa.

Painopiste on mukavuudessa, kuten lämpimissä pussilakanoissa ja korkealevyisissä liinavaatteissa. Jaettu pääsy mukavalle kannelle, lasitalo, 1,5 kylpyhuonetta, täysin varustettu keittiö ja ruokailutila. Sinun pitäisi saada tunne siitä, että olet kotona.

Kuva Fuji-vuorelta ei ole meidän paikastamme, mutta se on sijoitettu tänne havainnollistamiseksi. Todellisuudessa meidän tulivuori on kohti sivua, jossa on käytännössä vain luonto välissä, järviä ja vesiputous.

Mahtava luonto ja mukava ilmapiiri inspiroivat vieraita. Lue koko kuvaus nähdäksesi, sopiiko jokin tarjouksistani sinulle.

Traveler on scenic Icelandic road in Snaefellsnes peninsula of Iceland


Sijainti ja maisemat ovat kuin unelmakuva Islannista. (Tämä on koettava henkilökohtaisesti, sillä sitä ei voi vain vangita kameralla.) Varaa, jos pidät täydellisestä kuvauksesta ja hyväksyt talon säännöt.

Yhteinen pääsy aurinkoterassille, lasihuoneeseen, 1,5 kylpyhuoneeseen, keittiöön ja olohuoneeseen. Sinun pitäisi saada tunne siitä, että olet kotona.

Olohuoneessa voit rentoutua, lukea tai vain nauttia näköalasta. Olohuoneen edessä on valtava aurinkoterassi, josta on suurempi näkymä ja pieni lasitalo. On yksi kylpyhuone, jossa on suihku, ja toinen, jossa on vain wc. Joten normaalisti jonkinlainen laitos pitäisi olla vapaa. Käytössäsi on varustettu keittiö.

Sijainti tekee tästä FANTASTISEN näkymän. (Tulivuori näkyy hyvinä päivinä kaukaa jopa Reykjavikista.) Vuoren näkeminen niin läheltä ja henkilökohtaisesti tekee kuitenkin eron. Pienet järvet aivan talon vieressä ja kaukainen vesiputous lisäävät taikaa. Jos haluat lisätä todennäköisyyttäsi nauttia upeista näkymistä, pidempi oleskelu on suositeltavaa.

Kirkjufell mountain with beautiful aurora borealis and frozen water falls in winter, Iceland. One of the famous natural heritage in Iceland.

Tämä on myös loistava paikka tehdä päiväretkiä mihin tahansa niemimaan kolkkaan. (Useimmat matkat voidaan tehdä edestakaisiksi matkoiksi, jolloin voit kulkea eri reittejä edestakaisin). Tämä ei ole hotelli, jotkut asiat saatat pitää paljon enemmän ja toiset vähemmän. Miksi ei yhdistää itsepalvelu ja nauttia kaikista ravintoloista ajomatkan päässä lähellä.

º Pitäkää mielessä, että arvosteluissa minut saatetaan nostaa jalustalle. Jotkut ihmiset saattavat pitää minusta hyvin paljon. Sinä taas et ehkä pidä minusta tai et ehkä saa tilaisuutta tutustua minuun. (Saatan olla siellä, Sveitsissä tai nauttia vapaa-ajastani muualla). º Suosin vieraita, jotka ovat myös seurallisia, mutta voit vapaasti pysyä omissa oloissasi koko ajan, suurimman osan ajasta tai osan ajasta. Olen suuri luonnon, terveellisen elämäntavan, musiikin, tanssin, hieronnan, lukemisen, vaeltamisen, lumikenkäilyn, maastohiihdon, uinnin ja toisten seurasta nauttimisen ystävä. Viestittäkää vain selkeästi, milloin ja mitä haluatte tehdä yhdessä. º Olen liberaali ihminen, joka kunnioittaa sitä, että ihmiset ovat erilaisia. Jos et kuitenkaan kunnioita muita, mukaan lukien matkakumppaniasi (esim. puolisoasi), älä jää tänne tai muuta asennettasi. º Asun joskus täällä ja sinä asut täällä kanssani lyhyen aikaa. Haluaisin olla kanssasi normaalissa vuorovaikutuksessa, joka perustuu tasa-arvoisuuteen. Vitsailen, ilmaisen mielipiteeni ja saatan kehua tai kritisoida sinua hyväntahtoisesti. Yksityiset keskustelumme saavat pysyä yksityisinä.


An Icelandic Horse enjoys the sunset on an autumn evening somewhere on the Snaefellsnes peninsula

Ympäristöystävällinen

Paljon ilmaista pysäköintitilaa. Keskellä lintualuetta ja yksinomaisia pyöräilyreittejä. Käy tutustumassa lintu- ja pyöräilysivuihimme.

Jotain useimmille, mutta ei kaikille

The Outdoor Retreat Iceland on kunnostettu vuonna 1980, ja se on hyvin ylläpidetty, ja siihen on tehty joitakin viimeaikaisia uudistuksia. Meillä on jotain, joka sopii useimmille budjeteille. Mutta sinun on joka tapauksessa oltava valmis JAKAAMAAN tämän asunnon.

Voit valita yksityisen huoneen, avoimen tilan suuren tatamihuoneen tai voit halutessasi mennä askeleen pidemmälle jakamisessa ja todella jakaa huoneen varaamalla yhden huoneen jakamisen luokista.Vapaaehtoisohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden auttaa ja samalla säästää.

Riippumatta siitä, mitä varaat, voit nauttia upeista näkymistä esimerkiksi lasitalosta, terassilta ja olohuoneesta. Makuuhuoneista on näkymä, jos katsot hieman sivulle; merelle ja vuoristoon tai vihreälle (kesällä) alueelle kadun toisella puolella.

Huoneissa on joko kaksi patjaa, jotka voidaan yhdistää toisiinsa, tai pieni parivuode/parivuode/kuningattarenvuode. Suunnittelemme perhekokoisen japanilaistyylisen tatami-puoliyksityisen tilan, joka on eristetty japanilaisilla paravanteilla (odotamme, että paravanteet ja tatamit toimitetaan), jotka sopivat pariskunnille, ryhmille, perheille tai jopa suurperheille. Vuoteet voidaan järjestää eri tavalla ryhmän mukaan.


Tämä on Day Dream Hotel. Paikka, jossa voit todella rentoutua ja tuntea olevasi maailman huipulla.

Edullinen majoitus, käytä rahat sen sijaan maailmanluokan ravintoloihin lyhyen ajomatkan päässä. Tämä on loistava paikka aloittaa uusi elämäntapa ilman tupakointia, huumeita ja alkoholin väärinkäyttöä.


Hierontaa voi olla saatavilla. Ihanteellinen paikka rentoutua tai harrastaa liikuntaa ulkona ja laihduttaa (muista neuvotella lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat intensiivisen ohjelman). Fantastinen paikka lintujen ystäville ja tarkkailijoille. Sekä liinavaatteet että pyyhkeet pestään vähintään 60 asteessa ja höyrytetään ylimääräisen hygienian vuoksi. (Käsien kuivaamiseen on tuoreita käsipyyhkeitä. Paikalla voi olla paljon ohjeita ja neuvovia tarroja, jotka on sijoitettu kaikkien hyödyksi ja jotka auttavat sinua hyödyntämään tiloja parhaalla mahdollisella tavalla.


  • Outdoor Retreat Iceland sijaitsee yksityisessä talossa.

  • Reykjavikista / Keflavikista pääset sinne eri tavoin.

  • Julkisilla liikennevälineillä

  • Vuokra-autolla (yhdensuuntaiset vaihtoehdot mahdollisia, jos haluat esimerkiksi karanteeniin).

  • Yksityisauto

  • Hichhike

  • Yksityinen lentokone

TÄRKEÄÄ. Haluan, että saat lomastasi kaiken irti. Outdoor Retreat antaa sinulle mahdollisuuden asua islantilaisessa talossa. Ihmiset ovat yleensä hyvin vaikuttuneita näkymistä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole autoa tai jos et tule tänne pelkästään nauttimaan näköalasta ja/tai ulkoilmasta ja/tai jos et ole yhtä hyvässä kunnossa yksin tai vieraiden seurassa, tämä paikka ei todennäköisesti ole sinua varten. Sillä talo voi olla jaettu tai olla jakamatta. Julkinen liikenne on aivan siellä, mutta se on hyvin harvinaista. Koulukaudella voit ehkä käyttää koulubusseja ilmaiseksi päästäksesi lähimpiin kyliin. Kun sinulla on auto ja haluat käydä eri paikoissa, niin tämä on erittäin mukava sijainti siihen.


Aerial drone photo of a empty quit road road towards a huge volcanic mountain Snaefellsjokull in the distance, near Snaefellsjokull national park, Iceland. Photo taken in Iceland.