The Outdoor Retreat

Naš Outdoor Retreat v Švici & Islandiji - Domači hoteli s 3 zvezdicami / hiše za goste z čudovitimi razgledi in ocene s 5 zvezdicami

Telefon / WhatsApp +41 76 812 00 00

TheOutdoorRetreat@gmail.com

Prosimo vzemite v obzir, da sobe nimajo svojih stranišč

Naš cilj ni imeti čim več gostov, temveč imeti goste, ki jim je naša ponudba res všeč in ki jim je tako kot nam mar za ta svet. O vprašanjih, kot so okolje, boljši mednarodni odnosi, itd. Prosimo, preberite dalje za več informacij o naši lokaciji, naši filozofiji in naših projektih.

Oglejte si razdelek o nastanitvi na tem spletnem mestu.

Dnevno novih potrjenih smrti zaradi COVID-19 na 100 000 ljudi

Da bo ta graf bolj berljiv na mobilni napravi, obrnite napravo na stran

Irska je sredi aprila izdala priporočilo vsem, da jemljejo vitamin D. Od takrat se je stopnja umrljivosti zaradi Covida zmanjšala, brez da bi kot v Združenem kraljestvu pokrivali s cepljenjem. Posodobitev 26. maja 2021: Irska je imela 0 smrtnih žrtev že 8 dni.

Naše poslanstvo je ohraniti biotsko raznovrstnost. Mislimo, da je to najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredimo za naš planet. Oglejte si www.biodiversity.vision in prosim za pomagajte.

Več video posnetkov, posnetih v zvezi z Mednarodnim dnevom biološke raznovrstnosti, lahko najdete tudi na naši spletni strani biodiversity.vision

Več kot 1400-krat več ljudi kot od Covida-19 umre od lockdowna, poglejte si podrobnosti.

Za vaše udobje smo povzeli pravila, ki veljajo za tujce pri vstopu v Švico in Islandijo v časih Covid-19. Pregledali smo tudi, prek katerih letališč lahko letite na Islandijo. Na isti strani delimo tudi informacije o vulkanih v Reykjaviku. Prav poseben dogodek je, ko vulkan izbruhne tako blizu glavnega mesta. Vulkan ni več samo vulkan, ampak vulkanski gejzir. Obnaša se kot naravni vodni gejzir, a namesto vode bruha magmo, ki se dvigne na stotine metrov v zrak.


Gostišče Outdoor Retreat se nahaja na polotoku Snaefellsnes na ISLANDIJI in med Oberägerijem in Rothethurmom, blizu Züricha in Lucerna v ŠVICI

Te dni vam priporočamo, da ostanete le, če mislite, da niste okuženi s koronavirusom in da ostanete za daljša obdobja. To je popoln kraj za bivanje, če se želite izogniti stiku s številnimi ljudmi. Lahko celo ostanete brezplačno kot prijatelj ali pod določenimi pogoji. Poglejte si Think Tank Foundation in Volunteer Foundation.

Outdoor Retreat v Švici in v Islandiji.

Goste navdihujeta čudovita narava in prijetno vzdušje. Prosimo, preberite celoten opis in preverite, ali vam naša ponudba ustreza.

Okolju prijazno

Jajca in sirni izdelki so na voljo neposredno na živalim prijazni kmetiji, v bližini je tudi vrhunska izvirska voda iz lstnega izvira, zastonj parkiranje in zastonj in hiter Wi-Fi.

Dobite lahko jajca, sir (- močan gorski sir ali malo blažji sir - za sire se skrbi dnevno od 3 do 12 mesecev). Priskrbimo vam lahko tudi konzervirano hrano ali druge nepokvarljive izdelke (Mleko je na voljo od kmetije v bližini).

Senzor smo zdaj postavili na Islandijo, kjer je še posebej dober zrak, saj se vse hiše v naši vasi ogrevajo na hidroelektrično energijo. Zelo malo je onesnaženja z drobnimi delci (med najboljšimi na svetu – glejte na glavni strani čisto spodaj). Drugi delci, ki se merijo, ponavadi niso onesnaževanje, ampak sol iz morja, malo cvetnega prahu in naravnega prahu iz narave in ptic v bližini ali občasno, ko odprem vrata pralnice. Na naši lokaciji v Švici bomo postavili še en senzor.