The Outdoor Retreat

The Outdoor Retreat Sveitsi & Islanti - 3 tähden kodikkaita hotelleja / majataloja upeilla näkymillä ja huippuarvosteluilla. Asu hyväntekeväisyysjärjestön vakiovieraana tai yövy ilmaiseksi ja auta ratkaisemaan maailman ongelmia. Voit varata paikkasi ilmoittamalla kiinnostuksestasi tai varmistaa paikkasi suoraan varaussivullamme.

Puh. / Whatsapp +41 76 812 00 00

Reception@TheOutdoorRetreat.com

Huomioithan, että Islannin toimipisteessämme ei ole sisävessoja.

Englanninkieliselle sivulle ->

Näkymä asunnoltamme Sveitsissä. Alla lisätietoja Sveitsin toimipisteestämme.

Näkymä asunnoltamme Islannissa. Meillä on erillinen sivu, jossa on erityistietoa meidän Islannin sijainnistamme.

Kaipaisitko taukoa arjesta ja päivittäisestä elämästäsi? Haluaisitko rentoutua maaseudulla, esimerkiksi pienessä kalastajakylässä Islannissa tai Sveitsin vuoristossa? Tarjoamme erikoistarjouksia ihmisille, jotka haluaisivat jäädä pidemmäksi aikaa ja auttaa meitä maailmanparannusprojekteissa. Tule nyt ennen kuin rajat sulkeutuvat taas.

Kuvia Sveitsistä alempana tällä sivulla - Kuvia Islannista:

Klikkaa alla olevaa lentokoneen kuvaa saadaksesi tietoa eri lentoyhtiöiden suorista lennoista Islantiin kohteesta.

Kuva: Birgir Steinar

Saatat luulla löytäneesi täydellisen paikan, mutta onko se sitä todella?


9 kymmenestä on sitä mieltä, mutta tämä paikka ei ehkä sovi kaikille. Katso minkälaiset ihmiset yöpyvät tyytyväisinä.

Paluu normaalitilanteeseen

Islannissa on minimaaliset Covid-19-rajoitukset. Sveitsissä taas on vähemmän rajoituksia vain, jos olet rokotettu. Vastustamme kaikenlaista syrjintää toimipisteissämme. Islanti on maailman rokotetuin maa ja lisäksi monet ihmiset käyttävät D-vitamiinia turskanmaksaöljyn (Lýsi) muodossa. Covid-19-kuolleisuus oli laskenut nollaan jo ennen rokottamisen aloittamista. Aloita paluusi normaalitilaan vierailemalla Islannissa. Lockdownit aiheuttavat noin 1000 kertaa enemmän elinvuosien menetyksiä kuin Covid-19 itse, ja YK on lokakuusta 2020 lähtien vastustanut lukituksia. Katso https.earth

Saapumisen helpottamiseksi olemme tiivistäneet säännöt, joita sovelletaan ulkomaalaisten maahantuloon Sveitsiin ja Islantiin näinä Covid-19-aikoina. Olemme myös listanneet, minkä lentoasemien kautta voit lentää Islantiin. Samalla sivulla jaamme myös tietoa Reykjavikin tulivuoresta ja kahdesta muusta tulivuoresta, jotka ovat purkautumassa.

Jos tulet autolla Sveitsiin suorasta naapurimaasta, voit tulla maahan vapaasti.

Olemme paljon enemmän kuin pelkkä majoituspaikka. Sen lisäksi, että meillä on mukavia tavallisia vieraita, toivotamme tervetulleiksi ilmaiseksi ne, jotka ovat ystäviämme, vapaaehtoisia, vaikuttajia tai tutkijoita, jotka haluaisivat keskustella kanssamme strategioista maailman pelastamiseksi. Tavoitteenamme ei ole saada mahdollisimman paljon vieraita, vaan pikemminkin vieraita, jotka todella pitävät siitä, mitä tarjoamme ja jotka meidän tavoin välittävät tästä maailmasta. Sellaisista asioista kuin ympäristö, luonnon monimuotoisuus, parempia kansainvälisiä suhteita jne. Tutustumalla Maailman pelastaminen osioomme saat lisätietoja tai voit vierailla verkkosivuillamme www.biodiversity.vision ja www.https.earth

The Outdoor Retreat -vierastalo sijaitsee Snaefellsnesin niemimaalla ISLANNISSA Oberägerin ja Rothenthurmin välissä, lähellä Zürichiä ja Lucernia SVEITSISSÄ.Jos olet tulossa tavallisena vieraana, voit tehdä suoran varauksen WhatsAppin kautta. Käyttämällä sähköpostiosoitettamme tai varaussivuamme säästymme maksamasta välityspalkkiota. Majoitusliike Islanti on listattu yhdessä majoitusliikkeen Swiss kanssa nimellä Partial Ocean View Room.

Outdoor Retreat Sveitsissä ja Islannissa.

Mahtava luonto ja mukava ilmapiiri inspiroivat vieraita. Lue koko kuvaus nähdäksesi, sopiiko jokin kohteistamme sinulle.

Ihmiset jotka käyvät läpi tämän verkkosivuston tietävät mitä odottaa. The Outdoor Retreatilla on lähes täydellinen luokitus 4,5 / 5,0 Googlessa, mikä on epätavallista paikalle, jolla on enemmän kuin vain muutama arvostelu. Katso erityisesti minkälaiset ihmiset yöpyvät tyytyväisinä -osio. Eron tekevät luultavasti näkymä ja sydämestä kumpuava vieraanvaraisuus. On kuitenkin erittäin tärkeää olla tietoinen paikan rajoituksista, mukaan lukien yhteiset tilat, joten lue eteenpäin.

Kaikki tästä majoituksesta saatava voitto menee biodiversity project -hankkeemme edistämiseen.

Varaamalla suoraan esim. lähettämällä viesti WhatsAppissä +41768120000 voit varmistaa, että rahaa ei tuhlaannu palkkioihin. Voit kuitenkin halutessasi tehdä varauksen myös varausvälityksen kautta. Yksi toimipisteistämme sijaitsee Islannissa ja toinen Sveitsissä. Jos olet varannut huoneen meiltä varaustoimiston kautta, vahvista varauksesi WhatsAppilla tai osoitteessa sähköpostiosoite yllä. Lisätietoja Islannin kohteemme sijainti Islanti-sivulla. Lisätietoja Sveitsin sijainnista löydät alta.

The Outdoor Retreat Sveitsi

Outdoor Retreat Sveitsi, noin 1000 metrin korkeudessa, on täydellinen paikka nauttia yhdestä upeimmista yhdistetyistä järvi- ja alppinäkymistä. Se on erittäin pidetty paikka ihmisille, jotka haluavat tutustua Sveitsiin.


Ihmiset, jotka vierailevat luonani kodissani, jota kutsun The Outdoor Retreatiksi, sanovat, että olet onnekas, kun voit asua täällä. Sijainti ja maisemat ovat kuin ihmisten unelmakuva Sveitsistä. (Tämä on koettava henkilökohtaisesti, sillä sitä ei vain voi vangita kameralla.) Aikaisemmat vieraat suosittelevat erittäin paljon. Varaa, jos pidät kohteen kuvauksesta ja hyväksyt talon säännöt.

Painopiste on mukavuudessa, kuten ensiluokkaisissa patjoissa ja korkealuokkaisissa liinavaatteissa. Jaettu pääsy parvekekuntosalille, 1,5 kylpyhuonetta, täysin varustettu keittiö ja miellyttävä olohuone. Tunnet olosi heti kotoisaksi.

Olohuoneessa on ruokailutila, Takka (käytettävä vain hostin läsnäollessa), hostin toimistotila, kaksi sohvaa ja mukava tuoli, jossa voit rentoutua, lukea tai yksinkertaisesti nauttia näkymistä. Olohuoneen edessä on valtava parveke, jossa on sama näkymä ja pieni kuntosali. On yksi kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja erillinen suihku, ja toinen kylpyhuone ilman kylpyammetta tai suihkua. Käytössäsi on täysin varustettu keittiö.


1000 metrin korkeus merenpinnasta ja tarkka sijainti tekevät tästä FANTASTISEN näkymän. (Näkymä on paljon huonompi, jos menet 1 km mihinkään suuntaan.) Ihmisillä, jotka asuvat vielä lähempänä Alppeja, ei ole näin upeaa näköalaa;)) Tällä lounaaseen suuntautuvalla rinteellä on loistava mikroilmasto (joskus voit jopa ottaa aurinkoa tammikuussa). Nauti auringosta tai jos on pilvistä tai sumuista voit vierailla lähialueilla, kuten Zürichissä, Luzernissa, Zugissa tai Oberägerin kaupungissa (3 km) alamäessä. Outdoor Retreatista on näkymät Ägersjärvelle, esialpeille ja upeille Alpeille. Hyvänä päivänä myös Juran vuoret näkyvät kaukaa. Jos haluat lisätä todennäköisyyttäsi nauttia upeasta näköalasta, pidempi oleskelu on suositeltavaa.

Kuvia Sveitsistä:

Zurichin eläintarha


Tämä on myös hyvä kohde päiväretkien tekemiselle, jos haluat tutustua Sveitsin eri osiin. (Useimmat matkat voidaan tehdä kiertomatkoiksi, jolloin voit tehdä eri reittejä edestakaisin). Tämä ei ole hotelli, joistakin asioista saatat pitää paljon enemmän ja toisista vähemmän. Kysy, ei vain tyynyvalikoimaamme vaan myös patja- ja peitto-/mukavuusvalikoimaamme :) Miksi ei yhdistää itsepalvelua ja nauttia kaikista ravintoloista lähellä (1 Km plus).

º Pitäkää mielessä, että arvosteluissa minut saatetaan nostaa jalustalle. Jotkut ihmiset saattavat pitää minusta hyvin paljon. Sinä taas et ehkä pidä minusta tai et ehkä saa tilaisuutta tutustua minuun. (Saatan olla poissa töissä tai nauttia vapaa-ajastani). º Suosin vieraita, jotka ovat myös seurallisia, mutta voit kuitenkin vapaasti pysyä omissa oloissasi koko ajan, suurimman osan ajasta tai osan ajasta. Olen suuri luonnon, terveellisen elämäntavan, musiikin, tanssin, hieronnan, lukemisen, vaeltamisen, lumikenkäilyn, hiihtämisen, uinnin ja muiden seurasta nauttimisen ystävä. Viestittäkää vain selkeästi, milloin ja mitä haluatte tehdä yhdessä. º Olen liberaali ihminen, joka kunnioittaa sitä, että ihmiset ovat erilaisia. Jos et kuitenkaan kunnioita muita, mukaan lukien matkakumppaniasi (esim. puolisoasi), älä jää tänne ellet muuta asennettasi. º Minä asun täällä ja sinä asut täällä kanssani lyhyen aikaa. Haluaisin olla kanssasi normaalissa vuorovaikutuksessa, joka perustuu tasa-arvoisuuteen. Vitsailen, ilmaisen mielipiteeni ja saatan kehua tai kritisoida sinua hyväntahtoisesti. Yksityisten keskustelujemme tulisi pysyä yksityisinä.

Ympäristöystävällinen

Kananmunat ja juustotuotteet saatavana suoraan vieressä sijaitsevalta eläinystävälliseltä maatilalta ja erinomainen lähdevesi omasta lähteestämme, ilmainen pysäköinti ja ilmainen nopea Wi-Fi.

Voit saada kananmunia, juustoa (vahvaa vuoristojuustoa tai miedompaa juustoa - juustoja hoidetaan huolellisesti päivittäin 3-12 kuukauden ajan). Meiltä saat myös säilykkeitä ja muita pilaantumattomia elintarvikkeita. (Maitoa on saatavilla toiselta läheiseltä tilalta).

Jotain useimmille, mutta ei kaikille

The Outdoor Retreat sijaitsee uudehkon (rakennettu 2010) kaksikerroksisen asunnon sisällä. Meillä on jotain, joka sopii useimmille budjeteille. Mutta sinun on joka tapauksessa oltava valmis jakamaan tämä asunto.

Voit valita yksityisen huoneen tai voit halutessasi mennä askeleen pidemmälle jakamisessa ja todella jakaa huoneen varaamalla yhden huoneen jakamisen luokista.


Vapaaehtoisohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden auttaa ja samalla säästää.

Riippumatta siitä, mitä varaat, voit nauttia upeista näkymistä esimerkiksi olohuoneesta, parvekkeelta tai terassilta. Yksityishuoneista Alpineview-huoneessa on paras näköala ja oma parveke.

Yksityisvieraani ja vapaaehtoiset yöpyvät ilmaiseksi. On mukavaa, kun he auttavat samalla.

Lakeview-huoneesta on erittäin kaunis näköala järvelle (ja normaali kattokorkeus kaikkialla), ja Star-huoneessa on kattoikkuna päävuoteen yläpuolella pilviä, lunta, kuuta tai tähtiä kohti. Vaikka joihinkin luokkiin voi majoittaa perheen tai jopa suuren ryhmän, saman huoneen normaali kokoonpano vähemmälle henkilölle on todennäköisesti niin, että sängyt on sijoitettu täysin eri tavalla. Ilmoitathan meille mieltymyksesi esim. ryhmä-/parivuode-/kuningasvuoteiden ja/tai yhden hengen vuoteiden suhteen.

Tämä on unelmahotelli. Paikka, jossa voit todella rentoutua ja tuntea olevasi maailman huipulla.

Wellness-hotelli, jossa on pieni parvekkeellinen kuntosali. Jos sinulla on auto on vain 30 minuutin ajomatkan päässä sveitsiläinen kylpylä, jossa on uima-allas, geotermiset kylpylät ja höyrysauna / sauna maisema. (10 minuutin ajomatkan päässä upouusi uima-allas, jossa on vesiliukumäki. 30 minuutin ajomatka vesipuistoon). Tämä on loistava paikka aloittaa uusi elämäntapa ilman tupakointia, huumeita ja alkoholin väärinkäyttöä.

Haluaisitko tehdä jonkin verran stand up -melontaa, Morgartenissa on myymälä ja toinen Unterägerissä.

Paikan päällä on saatavilla loistavaa hierontaa. Valokuvausopetusta saatavilla. Ihanteellinen paikka rentoutua tai harrastaa liikuntaa ulkona ja laihduttaa (muista neuvotella lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat intensiivisen ohjelman). Ammattimainen soutuharjoitteluvälineistö. Paljon ja paljon vaellusreittejä (vaellusreittien opastetaulu aivan ulkopuolella). Veneretkiä saatavilla lähistöllä huhtikuun lopusta alkaen. Sekä liinavaatteet että pyyhkeet pestään vähintään 60 asteessa. (On tuoreita käsipyyhkeitä (oranssi) käsien kuivaamiseen, keltaisia pyyhkeitä keittiön pyyhkimiseen, vaaleanpunaisia pyyhkeitä kylpyhuoneen lavuaarien pyyhkimiseen ja sinisiä pyyhkeitä lattialle. On paljon ohjeita ja neuvoa-antavia tarroja, jotka on sijoitettu kaikkien hyödyksi ja jotka auttavat sinua käyttämään tiloja parhaalla mahdollisella tavalla.


The Outdoor Retreat jakaa talon (ei asuntoa) maanviljelijäperheen kanssa. Ulkona on lehmiä (ilman kelloja), ankkoja, kissoja ja kanoja. Voit (kuten edellä mainittiin) ostaa juustoa ja munia suoraan viljelijältä. The Outdoor Retreat rajoittuu luultavasti yhteen parhaista ulkoilualueista, jossa Zürichin asukkaat käyvät. (Rothenthurmin ja Rothenthurmin korkean nummen, Steinstossin, Morgartenin vuoren, Sattelin, Hoch Sattlen ja Sankt Jostin kaupunginosat. Ravintolat löytyvät 10 suunnasta, Steinstoss (4 km), Sankt Jost (2 km), Ländli (2 km), Eierhals (1 km), Oberägeri (3 km), Morgarten (3 km), Raten (4 km), Rothenthurm (5 km) Unterägeri (6 km) ja Sattel (7 km). Kohde on ihanteellinen vaellukselle, pyöräilyyn, lumikenkäilyyn, vesiurheiluun ja maastohiihtoon tai lasketteluun (Sattle). Einsiedeln, Bar, Altdorf, Morschach (kylpylä vain 30 min päässä), Brunnen, Seewen, Schwyz, Schindellegi, Wollerau, Richterswil, Wädenswil, Pfäffikon (vesipuisto 30 min päässä), Rapperswil-Jona ovat kaupunkeja, jotka ovat lähellä. Zuerich, Zug ja Luzern ovat lähikaupunkeja. Lähes kaikki maan tarjoamat aktiviteetit löytyvät kohtuullisen ajomatkan päästä. Koska tämä on hyvin keskeinen sijainti Sveitsissä voi olla että viihdyt täällä koko Sveitsinmatkasi ajan. Ihmiset tekevät täältä usein päiväretkiä Liechtensteiniin, Reinhaminaan, Andermattiin, Interlakeniin, Luzerniin ja Zürichiin. Usein ihmiset valitsevat tämän pysähdyspaikakseen ja virkistäytymispaikakseen suurella Euroopan kiertomatkallaan, jonka seuraava kohde voi olla Firenze, Milano, Pariisi, München, Praha tai Wien.


TÄRKEÄÄ. Haluan, että saat lomastasi kaiken irti. Outdoor Retreat antaa sinulle mahdollisuuden asua sveitsiläisessä unelma-asunnossa. Ihmiset ovat yleensä hyvin vaikuttuneita. Jos sinulla ei kuitenkaan ole autoa tai jos et tule tänne pelkästään nauttimaan maisemista ja/tai ulkoilmasta ja/tai jos et ole yhtä mukava yksin tai vieraiden seurassa, tämä paikka ei todennäköisesti ole sinua varten, sillä asunto voi olla ja luultavasti tulee olemaan jaettu. Se on 3 km alamäkeen lähimpään julkiseen liikenteeseen (ylämäkeen takaisin tullessa). Kun sinulla on auto ja haluat käydä eri paikoissa, niin tämä on erittäin mukava sijainti myös siihen. 50 minuuttia Zürichiin, Luzerniin ja Badeniin. 20 minuuttia Zugiin. Hieman yli tunnin päässä Andermattista, Churista, Liechtensteinista, Itävallasta ja Saksasta. Kaksi tuntia Luganoon ja Italiaan. Kuten missä tahansa maaseudulla tai esikaupunkiympäristössä, jota viljellään Sveitsissä, odota, että läheiset pellot voivat olla orgaanisesti lannoitettuja ja siten voivat aiheuttaa pientä hajuhaittaa. Viereiseltä maatilaltamme tulee onneksemme kuitenkin hyvin vähän hajua, mutta kun naapurimaatila soveltaa lannoitteita tämä voi haista, tämä on todennäköisintä, kun viljelijä odottaa sadetta ja vähenee jälleen, kun sataa. Jos tämä on sinulle ongelma, paras vaihtoehto on pysyä kaupungin sisällä, mutta menetät mahdollisuuden kauniin luonnon kokemiseen.


Mittauslaitteet eivät ole toiminnassa näinä päivinä toivomme, että se korjataan pian. Hankimme uudet laitteet Sveitsin toimipisteeseemme.

Olemme nyt sijoittaneet anturin Islantiin, jossa ilma on erityisen hyvä, koska kaikki kylämme talot lämmitetään vesivoimalla. Siellä on erityisen vähän pienhiukkasia (yksi maailman parhaista - katso lukema yllä). Muut mitattavat hiukkaset eivät yleensä ole saasteita, vaan merestä tulevaa suolaa, hieman siitepölyä ja luonnon pölyä, joka on peräisin luonnosta ja lähistöllä olevista linnuista tai joskus siitä, että avaan pesuhuoneen oven. Sijoitamme toisen anturin sveitsiläiseen sijaintipaikkaamme.


Sveitsissä meillä on loistava mikroilmasto etelään suuntautuvalla rinteellämme. Joskus tuntuu kuin olisimme eri paikassa maapallolla, kuin olisimme Egyptissä. Näin tapahtuu keväällä ja syksyllä, kun keskipäivän tai alkuiltapäivän auringon kulma on kohtisuorassa rinteeseen nähden. Ilmapylväät lämpenevät, ja jos tuulta on vähän tai ei lainkaan sekoittamassa ympäröiviltä alueilta tulevaa ilmaa, tulee mukavan kuuma. Itse asiassa aurinkoa voi usein ottaa jopa tammi- ja helmikuussa. Keskikesällä lämpötila ei ylitä miellyttävän lämmintä lämpötilaa, koska auringonsäteet leviävät laajemmalle alueelle ja koska vuoristo on 1000 metrin korkeudessa. Meillä on myös se etu, että olemme Välimereltä tulevan lämpimän tuulen, föönin, vastaanottavassa päässä. Olemme usein pilvien yläpuolella, samoin kuin saasteiden yläpuolella, jotka vaivaavat joitakin Sveitsin kaupunkeja. Lopputuloksena on, että usein kun alempana sijaitsevissa kaupungeissa on liian kylmä tai lämmin tai sumuinen, täällä ylhäällä voi olla täydellinen sää. Itse asiassa kun täällä asuu talvella, ei edes kaipaa kesän lämpöä. Tämä ei tarkoita sitä, ettei täällä olisi koskaan kylmää, vaan jos täällä oleskelee tarpeeksi kauan, saa uskomattoman lämpimiä päiviä silloin, kun sitä vähiten odottaa. Yleensä meillä on selkeä näkymä Alpeille, mutta jos jäät vain yhdeksi yöksi, et välttämättä näe niitä. Tulevaisuudessa meillä on tietoa ilmanlaadusta Sveitsissä, mutta huomaa, että se on vääristynyt joidenkin naapureiden takkojen käytön vuoksi. (Suljemme yksinkertaisesti ikkunamme, kun näin tapahtuu).


Teimme kokeilun, jossa mittalaitteet siirrettiin Münchenin Nymphenburgiin.

Oli selvää, että ilmansaasteet, joita ei voi oikeastaan haistaa ja jotka ovat tietyllä tavalla kaikkein vaarallisimpia - koska ne läpäisevät keuhkoverenkierron ja kulkeutuvat suoraan verenkiertoon ja voivat vaikuttaa kehosi jokaiseen soluun - ovat kaupungissa huomattavasti korkeammat kuin The Outdoor Retreat Sveitsissä ja tietenkin paljon korkeammat kuin The Outdoor Retreat Islannissa.