The Outdoor Retreat

The Outdoor Retreat Schweiz & Island - 3-stjernede hyggelige hoteller / pensionater med fantastisk udsigt og 5-stjernede anmeldelser

Telephone / WhatsApp +41 76 812 00 00

Reception@TheOutdoorRetreat.com

Please note we do not have in-suite toilets

Vores mål er ikke at få så mange gæster som muligt, men snarere at få gæster, der virkelig kan lide det, vi tilbyder, og som ligesom os bekymrer sig om denne verden. Om emner som miljø, bedre internationale relationer osv. Læs venligst videre for yderligere information om vores sted, vores filosofi og vores projekter.

Se ogsĂĄ afsnittet om indkvartering pĂĄ dette websted

Daglige nye bekræftede COVID-19 dødsfald pr. 100 000 personer

For at gøre denne graf mere læsbar på en mobil enhed skal du vende enheden vandret.

Irland anbefalede i midten af april, at alle skulle tage D-vitamin. Siden da er dødeligheden af Covid faldet, uden at vi har samme vaccinationsdækning som i Det Forenede Kongerige. Opdatering den 26. maj 2021: Irland har nu haft 0 dødsfald i 8 dage.

Vores mission er at redde den biologiske mangfoldighed. Vi mener, at dette er det vigtigste, vi kan gøre for vores planet. Se www.biodiversity.vision og vær venlig at hjælpe.

Flere videoer, der er lavet i forbindelse med den internationale dag for den biologiske mangfoldighed, kan ogsĂĄ findes pĂĄ vores websted biodiversity.vision.

Mere end 1400 gange flere mennesker bliver dræbt af lockdowns end af Covid-19 få detaljerne

For at gøre det nemmere for dig har vi opsummeret de regler, der gælder for udenlandsk indrejse i Schweiz og Island i disse tider med Covid-19. Vi har også anført, hvilke lufthavne du kan flyve til Island via. På samme side deler vi også oplysninger om Reykjaviks vulkaner. Det er meget specielt, når en vulkan går i udbrud så tæt på en hovedstad. Vulkanen er ikke længere bare en vulkan, men en vulkangejser. Den opfører sig ligesom en naturlig vandgejser, men i stedet for vand er det magma, der sprøjter op i 100-vis af meters højde i luften.


The Outdoor Retreat guesthouse is on the Snaefellsnes peninsula in ICELAND and between Oberägeri and Rothethurm, near Zürich and Lucern SWITZERLAND

These days we only recommend you to stay if you do not think you have the Coronavirus and for longer periods. This is the perfect place to stay if you want to avoid being in contact with many people. You can even stay for free as a friend or subject to certain conditions see Think Tank Foundation and Volunteer Foundation

Gæstehuset Outdoor Retreat ligger på Snaefellsnes-halvøen i ISLAND og mellem Oberägeri og Rothethurm, nær Zürich og Lucern SCHWEIZ

I disse dage anbefaler vi kun ophold, hvis du ikke tror, at du har Coronavirus, og kun i længere perioder. Dette er det perfekte sted at bo, hvis du vil undgå at være i kontakt med mange mennesker. Du kan endda bo gratis som ven eller på visse betingelser se Think Tank Foundation og Frivilligfond

The Outdoor Retreat i Schweiz og i Island.

Gæsterne bliver inspireret af den fantastiske natur og den dejlige atmosfære. Læs venligst den fulde beskrivelse for at se, om nogle af vores tilbud passer til dig.

Miljøvenlig

Æg og osteprodukter fås direkte fra den dyrevenlige gård ved siden af, og der er fremragende kildevand fra vores egen kilde, gratis parkering og gratis højhastigheds-WiFi.

Du kan få æg, ost (- stærk bjergost eller mildere ost - ostene plejes omhyggeligt hver dag i 3 til 12 måneder). Vi kan også forsyne dig med dåsemad og andre ikke letfordærvelige varer. (Mælk kan fås fra en anden gård i nærheden).

Vi har nu placeret sensoren i Island, hvor luften er særlig god, da alle huse i vores landsby opvarmes af vandkraft. Der er især meget lidt forurening med fine partikler (blandt de bedste i verden - se ovenstående måling). De andre partikler, der måles, er normalt ikke forurening, men salt fra havet, en lille smule pollen og naturligt støv fra naturen og fuglene i nærheden eller lejlighedsvis fordi jeg åbner døren til vaskerummet.